JO DE GRAN VULL SER NENA

30 de juliol del 2015

De llibres distrets per a culs inquiets!

S'han acabat els casals d'estiu? Ja han tornat de les colònies? Les ludoteques tanquen per vacances? I no pareu de sentir:
- Mama, m'aaaaavvvvooooorreeeeeeiixxoooooo!! Què puc fer?
- Papa, juguem, juguem, juguem, jugueeeeem!!
I és que ens els estimem moltíssim, això no ho dubta ningú. Però és que nosaltres ja som grans, i ells no es cansen MAI!
Doncs aquí van unes recomanacions estiuenques amb activitats per jugar sols, amb els tiets, amb els avis, amb els germans, amb els cosins, amb els amics invisibles, amb els gossets, els gats o els peluixos!

Per als més petits tenim Pinta con los dedos. Aquest llibre és molt xulo, dóna idees per pintar amb els dits, i el més atractiu és que ja ve amb les pintures! Set colors diferents amb una base d'esponja per pressionar amb el dit i pintar.
ADVERTÈNCIA! No diu enlloc que hagis de pintar, només, les pàgines del llibre i no les parets, els sofàs, els mobles, o decorar unes sabates... Així que millor que juguin acompanyats, perquè ja sabeu que dins de cada nen i nena s'hi amaga un gran artista molt creatiu i ens poden fer una bona obra d'art a la paret...

Bestiario. Para colorear, un llibre-joc per pintar les taques a un jaguar i les urpes a un ós. També té pàgines d'adhesius de tots els animals que hi surten per guiar-te amb els colrs. Aquest llibre d'activitats és la successió al preciós llibre Bestiario d'Adrienne Barman. No és un llibre d'animals qualsevol, és una fabulosa enciclopèdia catalogada d'una forma molt original i divertida: ja no separem els rèptils, dels mamífers o de les aus, sinó Els Majestuosos, els de Color Blanc o Els de Coll Llarg. Aquests dos llibres de Libros de Zorro Rojo són un bon pack de vacances per jugar i aprendre!


Una mica més complicadet és Bloc de laberintos. Hi ha 30 laberints diferents i es poden arrencar del bloc. A més, a part d'intentar acabar el laberint (alguns tan complicats que necessitareu ajuda dels peques) també et fan buscar coses i has de marcar amb un tic si les trobes. Per passar-s'hi hores i hores!



A mi de petita m'encantava fer invents i, de fet volia ser inventora (també pintora, ballarina, actriu, escriptora, periodista, etc...) així que aquí va un d'experiments: Un submarí d'aire i d'altres experiments (també en castellà). Són senzills i divertits i es poden fer amb coses que tenim per casa (amb ajuda dels grans!). A més és molt didàctic i t'explica molt bé perquè i com passen les coses.
Ep! De fet hi ha moltíssims llibres d'activitats per totes les edats i per tots els gustos, el més fàcil (i no és que em tregui feina de sobre, simplement no us vull avorrir) és que us acosteu a qualsevol llibreria i us els mireu in situ. O que els petits triin, qui sap si potser teniu a casa un futur Picasso o una Marie Curie en potència!



PD: Però si el que voleu és desconnectar, feu una bona coreografia amb els nens i les nenes i salteu i balleu com bojos una cançó com aquesta! Amb el volum ben alt!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada